Clicky

Despre Noi

Cruiseget.com este o agentie de turism online, fondata de profesionisti din industria croazierelor si experti in tehnologia informatiei din Europa, aflati intr-o misiune pentru a face croazierele mai usor de gasit, rezervat si de a te bucura pe deplin de acestea.

Oferim servicii de rezervare sigure, cu accent pe asistenta oferita pasagerilor atat la rezervare cat si pe perioada calatoriei.

Suntem parteneri cu companii de croaziere de renume precum MSC Cruises, Costa Cruises, Norwegian Cruise Line, Holland America, Royal Caribbean International, Celebrity Cruises.

Cruiseget.com office Cruiseget.com office
Cruiseget.com office Cruiseget.com office

Informatii pe scurt

Am facut prima rezervare
in Ianuarie 2019
Am rezervat pana in prezent
15,000+ pasageri
Productia noastra actuala este
700+ clienti pe luna
Serviciile noastre sunt disponibile
la nivel Mondial
Avem sedii in
Romania (HQ), UK, Olanda
Vorbim limba
Engleza, Germana, Olandeza, Romana
Cruiseget.com operator

Punem pret pe relatia cu clientii

Pentru a te asigura ca esti pe maini bune cu noi, un consultant dedicat va fi disponibil pentru tine din momentul rezervarii si pana la intoarcerea ta acasa.

Echipa noastra de consultanti isi imbunatateste constant cunostiintele, participand la seminarii oferite de liniile de croaziera precum si prin vizitarea navelor de croaziera.

Departamentul nostru tehnic

Ne angajam sa dezvoltam tehnologii cu adevarat inovatoare, cu potentialul de a fi utilizate de catre calatorii de croaziere din intreaga lume.

Ne concentram pe inovatie, securitate si automatizarea proceselor.

Sistemele noastre avansate de management pot gestiona cu usurintă toate aspectele rezervarii tale, permitandu-ne sa iti oferim un suport rapid si complet pentru toate nevoile tale.

Cruiseget.com operator
Cruiseget.com operator

Evolutie

Am ajuns la un numar mare de rezervări efectuate intr-un timp scurt, iar aceasta tendintă de crestere si clienti multumiti s-a mentinut inca din prima zi.

Scopul nostru este de a deveni lideri in industria croazierelor, oferind servicii sigure garantate atat de profesionalismul echipei noastre cat si prin parteneriatul direct cu liniile de croaziera si a sistemelor inovatoare de management si rezervare.

Sediile noastre

Iasi, Romania (HQ)

Bd Carol I 27 700507 Iasi, Romania
rezervari@cruiseget.com
+40 31 631 1770
Luni - Sambata 10:00 - 18:00

London, UK

71-75 Shelton Street Covent Garden London WC2H 9JQ
bookings@cruiseget.com
+44 330 808 5170
Luni - Sambata 10:00 - 18:00

Uddel, Netherlands

Uttilochweg 15 Apt. 11 3888 LK
Uddel, Netherlands
bookings.nl@cruiseget.com
+31 85 208 55 90
Luni - Sambata 09:00 - 18:00