Clicky

Documente de calatorie

Planifici o croaziera? Indiferent de destinatia aleasa, fie ca navighezi in largul oceanelor sau pe mari interioare, exista cateva aspecte esentiale de luat in considerare:

  • Documentatia Necesara: Pe parcursul calatoriei, s-ar putea sa ai nevoie de cartea de identitate sau de pasaport. Verifica sa aiba o valabilitate de cel putin 6 luni de la data de incepere a croazierei.
     
  • Vize si Regulamente Aditionale: In functie de itinerar, multe destinatii pot solicita viza sau pot avea cerinte aditionale precum certificari de vaccinare sau completarea unor formulare specifice.
     
  • O Nota Privind Pasapoartele Temporare: Te sfatuim sa eviti pasapoartele temporare. Exista destinatii care nu le recunosc, iar accesul ti-ar putea fi refuzat.

Sfat Important: Este responsabilitatea ta sa te asiguri ca indeplinesti toate cerintele de calatorie. Chiar daca suntem aici pentru a te ajuta si a te informa, e esential sa te informezi personal si sa te pregatesti in detaliu. Asadar, verifica, pregateste-te si apoi, bucura-te de fiecare moment al croazierei!

Daca ai intrebari sau ai nevoie de lamuriri suplimentare, nu ezita sa ne contactezi. Suntem aici sa te sprijinim in aceasta aventura nautica!

Solicita oferta de pret personalizata

Specialistii CRUISEGET te pot ajuta in gasirea ofertei potrivite.

Transmite-ne cateva informatii de baza, folosind butonul de mai jos "solicita oferta" si noi gasim pentru tine vacanta ideala!

SOLICITA OFERTA