Clicky

Ai auzit de MSC Yacht Club? Ce este MSC Yacht Club?

Paseste intr-o lume in care suita ta eleganta este doar inceputul si unde fiecare detaliu este atent gestionat, unde ai totul inclus,  propriul tau butler si un meniu de perne Dorelan® de la partenerul exclusiv al liniei de croaziera pentru ca somnul tau sa fie cat mai odihnitor. In suita vei gasi de asemenea si un minibar personalizat complet ce vine ca beneficiu pentru oaspetii Yacht Club. Dar acesta este doar inceputul. Inceputul unei calatorii memorabile care te va purta in locuri cu peisaje de vis si iti va umple sufletul de amintiri de nepretuite. 

MSC Yacht Club te invita sa pasesti intr-un sanctuar privat exclusiv, disponibil pe navele MSC Cruises. Aici, poti descoperi suite eleganta de lux care ofera serviciu de majordom disponibil non-stop. Bucura-te de meniuri alese intr-un restaurant privat si relaxeaza-te pe puntea piscinei retrase. Te asteapta o experienta superioara intr-o croaziera deosebita.

SERVICIU 24/7

Experimenteaza un serviciu deosebit inca de la check-in. Ai acces la imbarcare si debarcare prioritara, la propria ta echipa de concierge, la un majordom dedicat disponibil 24/7 si la servicii premium de room service livrate la orice ora.

LOCURI EXCLUSIVE 

Bucura-te de acces la zone exclusive pentru oaspetii MSC Yacht Club in timpul croazierei. Delecteaza-te cu fine dining in restaurantul special dedicat, relaxeaza-te la soare pe o punte privata si admira apusuri captivante din Top Sail Lounge.

TOTUL INCLUS

Sa alegi MSC Yacht Club inseamna sa deblochezi privilegii unice, pachete all-inclusive si acces VIP disponibile doar pentru tine, inclusiv intrarea la Ocean House Beach din Ocean Cay MSC Marine Reserve, insula privata a MSC Cruises din Bahamas.

Majordomii dedicati zonei Yact Club sunt prgatiti sa iti indeplineasca nevoile, fie ca este vorba de aducerea unei gustari in timpul noptii sau de pregatirea cabinei pentru odihna. Din momentul in care pasesti la bord, majordomul tau dedicat te va insoti pentru o experienta memorabila.
Acesta poate chiar sa iti faca programari la spa, sau la un restaurant de specialitate fara sa fie nevoie ca tu sa intri in contact cu receptia, sau sa pui mana pe telefon. 

Daca te gandesti la spectacolele de la bord iti spunem ca te poti bucura de locuri VIP. De asemenea poti avea pana si sesiune privata de shopping la magazinele de la bordul navei. 

Alegand o cabina Yacht Club, la bordul navelor MSC Cruises inseamna personalizare pana la perfectiune, garantand ca fiecare moment sa fie marcat de confort si comoditate.

RESTAURANTUL YACHT CLUB

Cu un restaurant dedicat pe fiecare nava, MSC Yacht Club ofera un meniu rafinat. Bucura-te de fine dining cu servicii de cinci stele si o selectie de bauturi si vinuri din intreaga lume.
Poti savura cele mai fine arome intr-un spatiu creat special pentru tine - fara rezervari necesare. 

ALL-INCLUSIVE, INTOTDEAUNA

Pachetul de bauturi Premium Extra este inclus ca beneficiu MSC Yacht Club. Bucura-te de o selectie larga de bere, cocktailuri, vinuri, bauturi spirtoase de top si o varietate de bauturi si cocktailuri fara alcool.

INTERNET DE INALTA VITEZA

Ramai conectat la internet cu pachetul premium, pe care il ai inclus ca un beneficiu exclusiv pentru oaspetii Yacht Club. Pachetul de internet Wi-Fi nelimitat iti permite sa fii conectat pe doua dispozitive.

Croaziere MSC Yacht Club