Clicky

Am deschis vanzarile pentru MSC World America

CEA MAI NOUA NAVA DE CROAZIERA DIN MIAMI — MSC WORLD AMERICA — GATA  SA OFERE O NOUA EXPERIENTA DE CROAZIERA, ACUM DISPONIBILA PENTRU REZERVARE

• MSC World America va oferi croaziere cu plecare din Miami catre Caraibe din aprilie 2025
• A doua nava inovatoare din clasa World-Class a MSC Cruises va include noi experiente si locații adaptate pieței de croaziera din America de Nord, inclusiv o noua experienta pentru familii - The Harbor
• Nava va fi a treia nava cu LNG a liniei de croaziera si prima din America de Nord, aratand angajamentul companiei fata de tehnologia durabila.


Un nou tip de nava de croaziera vine la Miami si este acum disponibila pentru rezervare. MSC Cruises - a treia cea mai mare linie de croaziera din lume, cu cea mai rapida crestere - a deschis astazi vanzarile pentru MSC World America. Remarcabila nava propulsata cu LNG va fi a doua din clasa inovatoare World Class a liniei de croaziera si va fi lansata in aprilie 2025, oferind croaziere sustenabile cu experiente noi, imersive si unice pe mare.

MSC World America va naviga din noul terminal de croaziera al MSC Cruises din portul Miami, care va fi cel mai mare terminal de croaziera din America de Nord odata finalizat. Va naviga exclusiv pe itinerarii de 7 nopti in Caraibe in timpul sezonului inaugural, oferind oportunitatea oaspetilor de a vizita unele dintre cele mai cautate destinatii din lume cu o nava conceputa pentru calatorii curiosi.
Itinerariile navei sunt concepute pentru a maximiza timpul disponibil pentru oaspeti pentru a descoperi pe deplin diferitele porturi de escala. Toate croazierele vor include opriri la Rezervatia Marina Ocean Cay MSC - insula privata uimitoare din Bahamas a MSC Cruises.

Itinerarii disponibile:
• Caraibe de Est: Puerto Plata, Republica Dominicana; San Juan, Puerto Rico; Rezervatia Marina Ocean Cay MSC, Bahamas
• Caraibe de Vest: Costa Maya si Cozumel, Mexic; Roatan, Honduras; Rezervatia Marina Ocean Cay MSC, Bahamas.

 

Gianni Onorato, CEO-ul MSC Cruises, a comentat: „MSC World America va deveni a patra  nava noua care isi va desfasura sezonul inaugural in Caraibe. Aceasta nu este doar o parte din angajamentul nostru de dezvoltare a pietei din America de Nord, ci si pentru a aduce cele mai noi si mai inovatoare nave in regiune pentru oaspetii nostri internationali din intreaga lume. Aceasta noua nava incitanta va oferi cu siguranta cea mai buna experienta de croaziera in Caraibe cand aceasta va intra in serviciu.”
MSC World America va fi optimizata pentru croazierele din America de Nord cu restaurante, baruri, spatii publice si experiente noi concepute pentru a crea o experienta de croaziera cu adevarat memorabila. La bord, se vor intalni diferite culturi din intreaga lume, deoarece designul elegant european se imbina cu confortul american.

Una dintre noile experiente revolutionare dezvoltate la bordul MSC World America va fi The Harbor - o destinatie noua in aer liber situata pe puntea 20, special conceputa pentru copii si familii pentru a se aduna, juca si relaxa impreuna. Aceasta noua zona a fost conceputa cu grija pentru a aduce impreuna toate componentele experientei familiale perfecte la mare intr-un singur loc uimitor. Combinand o varietate larga de aventuri , The Harbor include activitati precum parc acvatic, caracteristici interactive pe apa, experiente incitante si zone pentru relaxare cu gustari delicioase si bauturi racoritoare. Având toate acestea, Harbor promite sa fie cea mai buna zona in aer liber o zi de relaxare pe mare.
The Harbor ofera unele dintre cele mai bune privelisti ale oceanului si multiple posibilitati de explorare si de aventura, cum ar fi cursul High Trail sau tiroliana, sau de a-i distra cei mici in zonele de joaca senzoriale sau Farul Harbor - un loc de joaca tematic pe care copiii cu siguranta il vor iubi. 

MSC World America va avea o silueta impresionanta de-a lungul  liniei de coasta din Miami, cu prora sa ridicandu-se vertical din linia apei si cu partea din spate in forma de Y cu deschidere spre impresionanta World Promenade in aer liber. Noua nava din clasa World va avea 22 de punti, va masura peste 47 de metri in latime, va avea 2.626 de cabine, va avea peste 40.000m2 de spatiu public si va oferi facilitati moderne de top, inclusiv:

- o promenada (World Promenade) in aer liber, reimaginata, unde optiunile unice de servire a mesei, relaxare si divertisment sunt combinate cu privelisti uimitoare ale oceanului si spectacole LED de neegalat.
galeria interioara World, cu baruri, restaurante, magazine si buticuri, acoperita cu un tavan cu LED-uri si lumini cinetice de ultima generatie.
- 13 restaurante care ofera o gama larga de optiuni si stiluri de servire a mesei, inclusiv: 6 restaurante cu specific, prezentand diferite bucatarii internationale populare, cu doua noi concepte alaturi de preferatele oaspetilor, cum ar fi restaurantul Butcher’s Cut, Kaito Sushi si Teppanyaki si Hola! Tacos & Cantina.
- 4 restaurante principale care servesc preparate culinare cu inspiratie globala.
doua bufete care ofera alegeri ample pentru servirea unei mese intr-un cadru informal.
- Luna Park Pizza & Burger: un loc informal si gratuit pentru servire rapida a mancarii, situat langa Luna Park din Galeria World, ce ofera gustari rapide in orice moment.
20 de baruri, lounge-uri si diverse cafenele, cu doua concepte noi, inclusiv: barul sportiv: nou pentru MSC World America - acest loc cald si primitor este locul in care nostalgia sportiva, tehnologia si divertismentul se combina, creand un mediu in care oaspetii de toate varstele se simt bineveniti. Puteti lua o bere sau o bautura racoritoare si urmariti meciul pe unul dintre ecranele TV, savurand gustarile populare din bar, cum ar fi aripioarele, burgerii, sosurile si garniturile. Sau provocati-va prietenii la unul dintre jocurile tipice dintr-un bar sportiv, cum ar fi darts sau fotbal de masa.
clubul de comedie: nou pentru croazierele MSC - unde fiecare seara va fi plina de rasete.