Clicky

Cruiseget.com, printre castigatorii premiilor MSC Cruises din domeniul turismului de croaziera

Pe 4 mai 2023, MSC Seaview a fost gazda unei ceremonii de premiere care a recompensat agentiile de turism de croaziera din Romania si de peste hotare pentru eforturile lor in livrarea celor mai bune servicii pentru clienti.

Printre castigatorii premiilor ne-am numarat si noi Cruiseget.com, alaturi de alti colegi de breasla din Romania si de peste hotare. 

Agentia Cruiseget.com a fost recunoscuta pentru performantele sale excelente si pentru contributia sa semnificativa la succesul companiei MSC Cruises. 

In cadrul ceremoniei, Angelo Capurro, directorul excutiv al MSC Cruises, a subliniat importanta parteneriatului cu agentiile de turism de croaziera, mentionand ca "partenerii nostri sunt esentiali pentru succesul nostru si suntem recunoscatori pentru colaborarea stransa cu agentiile din Romania si din intreaga lume".

Ceremonia a fost intampinata cu entuziasm de catre angajatii si reprezentantii agentiilor premiate, care au avut ocazia sa ia parte la eveniment.
Capurro a subliniat ca succesul companiei se datoreaza in mare parte parteneriatului cu agentiile de turism de croaziera si a subliniat ca "agentia Cruiseget si celelalte agentii premiate reprezinta acest parteneriat in mod perfect".

In final, ceremonia de premiere de pe MSC Seaview a fost un moment important pentru noi, subliniind importanta relatillor puternice dintre MSC Cruises si partenerii sai recompensand eforturile depuse de acestia pentru a oferi servicii excelente.